Dia 6 d’octubre caminada pel camí de Ronda de Llançà al Port de la Selva.


Per apuntar-se cal enviar un Whastapp o trucar al telèfon 669023087 (Fidel) o bé 644954985 (Teresa), millor trucar al vespre.  Per apuntar-se hi ha temps fins el dia 23 de setembre.


  • Sortida amb autocar des de Can Vergés a les 8 del matí (Si cal també farem parada al Freixe, trencant de la Parròquia i trencant de Batet).

    *Atenció! L’autocar va a càrrec de la Junta Veïnal de tal manera que la gent que vingui només caldrà que pagui el dinar

  • Arribada a Llançà, aquí comença la caminada per la gent que vulgui fer el camí de Ronda. La gent que no vulgui caminar aniran amb autocar fins a Roses i allà podran fer un passeig pel mercat.

  • A les 13h l’autocar recull la gent que ha anat a mercat i els porta fins a Port de la Selva. A les 13:30 trobada de la gent que ha caminat i els que han fet el camí de Ronda.

  • A les 14h dinar al restaurant Bellavista de Port de la Selva. El menú del dinar: amanida, pica-pica mariner, paella d’arròs i postres. El preu serà d’uns 18€

  • A les 17h sortida de Port de la Selva direcció Batet de la Serra. Arribada a Batet al voltant de les 18.30h.
Es pot apuntar a la sortida tothom que sigui de Batet però si queden places lliures a l’autocar, també s’hi podran apuntar amics o coneguts que tingueu.